Over ons

Hovenier met hart voor uw tuin

Meer dan 80 jaar ervaring

Een hecht team van vakmensen

Persoonlijk en betrouwbaar

Creatieve oplossingen

Een echt familiebedrijf​

Theo Denayere Hoveniersbedrijf is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 80 jaar. Het is opgericht door de grootvader van Theo Denayere. Theo is sinds 1987 eigenaar. Hij is een ondernemer met veel hart voor de zaak die het bedrijf verder heeft weten uit te bouwen. 

De combinatie van vakmanschap, het scheppen van de juiste verwachtingen en een hecht team van goed opgeleide hoveniers die met plezier hun werk doen, zorgen ervoor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld. Wij zijn gevestigd in Hillegom en actief in de omgeving van de Bollenstreek, Kennemerland, Haarlemmermeer en Groot- Amsterdam. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

Maak kennis met ons team

Wij zijn trots op ons hechte team. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialiteit. Omdat we al lang met elkaar
samenwerken zijn we uitstekend op elkaar ingespeeld.

Theo

Theo is eigenaar van Hoveniersbedrijf Theo Denayere. Hij houdt zich met veel toewijding en plezier bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering

Dennis

Dennis is allround hovenier met een lange staat van dienst. Hij houdt zich bezig met alle facetten van het vak en komt graag uw droomtuin aanleggen.


Jeroen

Jeroen is allround hovenier en helpt u graag om uw tuinwensen – groot of klein – te realiseren. Daarnaast is Jeroen ook werkzaam op kantoor.

Jan

Jan is een echte vakman. Hij verzorgt in veel particuliere tuinen het totale onderhoud en is een vast gezicht.

Peter

Peter is met name verantwoordelijk voor het onderhoud bij onze zakelijke klanten en zorginstellingen. Maar ook in de particuliere tuin komt hij regelmatig.

Andy

Andy is via een leerproject bij ons gekomen. Hij werkt met name in het onderhoud bij onze zakelijke klanten en zorginstellingen.

Sander

werkt als hovenier zowel in het onderhoud als in de aanleg. Wij sturen hem ook regelmatig de boom in.

Sander

Sander is al een aantal jaar werkzaam in het groen en wil graag verder doorgroeien en het vak leren.

Arjan

Arjan wisselt zijn werk bij ons als hovenier af met werken bij een groot bollenbedrijf. Hij werkt met name in de tuinaanleg.

Sam

Sam onze man op zaterdag. Sam maait graag, maar verricht ook allerlei klussen op en rond ons pand.

KITTY

Kitty onze office manager. Zij regelt allerlei zaken voor het team en verzorgt ook de administratie

Wil je ook werken in een hecht team van vakbekwame mensen?

Wij zijn een erkend leerbedrijf

De opleiding van jonge mensen is belangrijk voor de gehele branche. Daar dragen we met onze ruime ervaring graag aan bij. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf en hebben regelmatig stagiaires rondlopen in het bedrijf. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij ons een eerlijke kans

Appeltern tuinexpert

Theo Denayere Hoveniersbedrijf behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

Arjan wisselt zijn werk bij ons als hovenier af met werken bij een groot bollenbedrijf. Hij werkt met name in de tuinaanleg.